1363 coronapatiënten in ziekenhuis, minder positieve tests door storing

1363 coronapatiënten in ziekenhuis, minder positieve tests door storing

De totale bezetting in de ziekenhuizen is de afgelopen dag nagenoeg gelijk gebleven. Er liggen nu 1363 mensen met corona in het ziekenhuis (gisteren: 1366), van wie 229 op de IC (gisteren: 214), meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Ook gisteren was een lichte daling te zien.

De afgelopen dag zijn in de ziekenhuizen 180 nieuwe coronapatiënten opgenomen op de verpleegafdeling. Op de IC’s kwamen er 9 nieuwe patiënten bij.

In onderstaande drie grafieken zie je hoe de instroom en bezetting in de ziekenhuizen zich heeft ontwikkeld, en wat de ruimte op de intensive cares is:

Bij het RIVM zijn tot 10.00 uur vanmorgen 40.133 nieuwe positieve tests gemeld.

Hierbij moet worden opgemerkt dat het RIVM grote achterstanden heeft. Er zijn nog 176.000 positieve tests van de afgelopen negentien dagen die nog verwerkt moeten worden. Ook meldt het RIVM dat er sprake is van een technische storing, waardoor de cijfers niet volledig zijn doorgegeven. In werkelijkheid zijn er dus meer positieve tests dan nu uit de cijfers naar voren komt.

Gemiddeld stijgt het aantal positieve coronatests: in de afgelopen zeven dagen werden gemiddeld 79.165 positieve tests per dag geregistreerd. Dat is 32 procent meer dan de zeven dagen daarvoor.

10 overleden covid-patiënten

Bij het RIVM werden 10 overleden covid-patiënten gemeld. De afgelopen zeven dagen registreerde het RIVM gemiddeld 8 doden per dag, tegen 9 doden per dag een week eerder.

In de onderstaande twee grafieken zie je de ontwikkeling van het aantal positieve tests en het aantal doden:

Reageer of discussieer mee

Vond u 1363 coronapatiënten in ziekenhuis, minder positieve tests door storing nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “1363 coronapatiënten in ziekenhuis, minder positieve tests door storing” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…