37 nieuwe gevallen van corona bij Olympische Spelen

37 nieuwe gevallen van corona bij Olympische Spelen

Bij de Olympische Spelen in China zijn nog eens 37 mensen positief getest op het coronavirus. Het gaat om 28 mensen die zondag op de luchthaven in Beijing aankwamen, onder wie acht atleten en trainers/begeleiders. De andere negen besmettingen zijn aangetroffen bij mensen die al in de ‘olympische bubbel’ zaten. Mensen in de bubbel moeten zich namelijk elke dag laten testen.

Alle mensen die positief zijn getest, zijn in quarantaine geplaatst. Inmiddels staat de teller op 176 positieve coronagevallen sinds 23 januari. Vanaf dat moment is begonnen met tellen omdat toen de eerste mensen naar Beijing gingen voor de Spelen, die komende vrijdag beginnen.

Bij de Nederlandse delegatie zijn nog geen coronagevallen gemeld. De meeste atleten zijn sinds donderdag in China. De laatste groep vertrekt woensdag.

Reageer of discussieer mee

Vond u 37 nieuwe gevallen van corona bij Olympische Spelen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “37 nieuwe gevallen van corona bij Olympische Spelen” mag u delen met anderen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…