QR code maken

Geheel gratis een QR code maken, onbeperkt aantal scans, onbeperkt aantal QR Codes.

QR code maken is o.a. bekend van:

Gratis een QR code maken

Waarschijnlijk ben je hier gekomen door vrienden, Google of doorverwezen via via. Maar een ding is zeker je bent hier om een gratis een QR code te maken. Op deze website vind je alle informatie over het maken van QR codes, informatie vind je over QR codes en wat je er allemaal mee kunt doen. Dus ook tips, ideeën, weetjes, blogs en nog veel meer.

Om iets terug te doen kan je deze pagina delen met je vrienden, collega’s of vreemden,.. Ohh, de website is ook reclame vrij 😉

Voorbeelden gebruik QR Code

QR code in het onderwijs

QR code voor de Horeca

QR code maken met logo

QR code voor een app

QR code reclame

QR code voor wandelingen

QR code, wat is dat?

Je ziet ze overal, het is net een plaag. Wanneer je iets wilt bestellen aan de bar, restaurant, of zelfs bij MC Donalds zie je ze. QR Codes, maar wat zijn dat nu eigenlijk die vierkantjes met blokjes. Een QR code is een code wat iemand heel lang geleden al had ontworpen, het Japanse bedrijf Dyson. Zij maken hier gebruik van om kleine dingen te scannen, daar een QR code iets sneller is dan een normale barcode. Bovendien, het opslaan van een data in een QR code is veel groter dan een regulier streepjes code.

Maar wat kan ik doen met een QR code?

Mensen gebruiken een QR code om iets te vertellen aan je, of om makkelijk dingen te laten bestellen. Veel meer webshop maken gebruik van een QR code, want de informatie die je kan opslaan hierin is eindeloos. Je kan mensen direct door laten verwijzen naar een pagina, product of naar je menu kaart, veel is mogelijk.

Wil je weten wat je meer kan doen met een QR code maar je hebt geen idee waar je moet starten? Neem contact op en we leggen aan je uit wat meer mogelijk is.

Nieuws over en om QR codes

Fieldlab-proefvakantie Gran Canaria: all-inclusive mét vrijheid

Over het Covid-certificaat is nog veel onduidelijk, maar zomaar Europa door kan niet

Borsbeek spoort inwoners aan om met de fiets vaccin te halen en bezorgt hen kaart met veilige route

Europees Parlement stemt over coronacertificaat om straks vrij te reizen

Hoe kom ik aan een ‘coronapaspoort’?

Eerste toestellen bootcamproute Haaksbergen staan er, maar sporten kan nog even niet

Menu
Exit mobile version