Aantal coronapatiënten op verpleegafdelingen omhoog, ruim 80.000 nieuwe besmettingen

Aantal coronapatiënten op verpleegafdelingen omhoog, ruim 80.000 nieuwe besmettingen

ZEIST – Het aantal patiënten met corona op de intensive cares van de Nederlandse ziekenhuizen is vrijdag verder gedaald naar 189. Dat zijn er negen minder dan op donderdag en het laagste aantal sinds 25 oktober vorig jaar. Er zijn 80.723 nieuwe coronagevallen geregistreerd.

Donderdag zakte het aantal patiënten met corona op de intensive cares voor het eerst sinds oktober vorig jaar onder de 200.

In totaal liggen er nu nog 1540 mensen met corona in de ziekenhuizen. Dat zijn er 27 meer dan op donderdag, zo valt op te maken uit de meest recente cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Op de verpleegafdelingen nam het aantal patiënten met corona namelijk juist toe. Dat waren er vrijdag 1351, 36 meer dan een etmaal ervoor.

Het aantal patiënten op de intensive cares loopt, ondanks schommelingen, gestaag terug sinds de piek op 12 december. Toen lagen daar 642 patiënten. Eind december dook het aantal onder de 500, begin januari onder de 400, en later die maand onder de 300. De piek op de verpleegafdelingen werd op 30 november vorig jaar bereikt met 2250 opnamen. Het aantal coronapatiënten op de verpleegafdelingen nam erna af, maar is sinds eind vorige maand weer wat aan het stijgen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Aantal coronapatiënten op verpleegafdelingen omhoog, ruim 80.000 nieuwe besmettingen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Aantal coronapatiënten op verpleegafdelingen omhoog, ruim 80.000 nieuwe besmettingen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…