Afgelopen week ruim half miljoen positieve tests

Afgelopen week ruim half miljoen positieve tests

Afgelopen week zijn bij het RIVM 530.015 positieve tests gemeld. Dat is 45 procent meer dan vorige week en ook een nieuw record. Meer dan een miljoen mensen liet zich testen, van wie 56 procent een positieve uitslag kreeg.

In de ziekenhuizen zet de stijging van het aantal opnames verder door. Afgelopen week werden 1105 nieuwe patiënten met corona opgenomen, tegenover 852 vorige week. Op de intensive cares werden 93 nieuwe coronapatiënten opgenomen, bijna 40 procent meer dan vorige week.

Reageer of discussieer mee

Vond u Afgelopen week ruim half miljoen positieve tests nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Afgelopen week ruim half miljoen positieve tests” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…