Albatros huldigt lotenverkopers

Albatros huldigt lotenverkopers

De Grote Clubactie 2020 is al een tijdje geleden, maar door de coronaperikelen werd de huldiging van de lotenverkopers bij korfbalvereniging Albatros telkens uitgesteld. Afgelopen zaterdag 17 april was het dan eindelijk zo ver en vond de prijsuitreiking plaats.

Bij deze laatste editie van de Clubactie konden de loten ook via een QR-code en online verkocht worden. Voor het eerst in de historie verkocht Albatros in september en oktober 2020 ook de zogenaamde Superloten met een waarde van €150 euro. In totaal werden er hiervan 12 verkocht aan bedrijven maar ook aan enkele teams, dus ook dat was een succes. Na het optellen van alle verkochte loten en na aftrek van de kosten, bleek de actie bijna €4.000 euro te hebben opgeleverd.
Een 60-tal jeugdleden van de Zwijndrechtse korfbalclub hebben zich in het najaar van vorig jaar behoorlijk uitgesloofd en in totaal zo’n 1100 loten verkocht. De jeugdleden die individueel loten verkochten, kregen een prijs bij de verkoop van minimaal 20 loten en dat was 18 leden gelukt. Voor hen was er afgelopen zaterdag een mooie Albatrostas met een paar hebbedingetjes en een voucher voor dagjes uit en gratis games. Voor de top drie en de winnaar van de teamprijs, het meidenteam B4, waren er nog extra prijzen met tegoedbonnen van Voorwinden, Palm Party House, Verhage Kort Ambacht en Gelateria Lorenzo.

De grote, welverdiende, beker ging opnieuw naar de 10-jarige Marlies Limberger die maar liefst 154 loten verkocht. Zij nam de beker in ontvangst uit handen van bestuurslid Roeland Barendregt. De gedeelde tweede plaats was voor Aimee Drenth en Liz Bruining. Zij verkochten 52 loten.

De groep van prijswinnaars ging trots op de foto met hun Albatrostas

De prijsuitreiking vond zaterdag plaats tussen de onderlinge wedstrijden en trainingen door. In totaal kwamen er 28 teams in actie, van de welpen tot aan senioren 3. Het waren door de lentezon prima omstandigheden voor de spelers, coaches, scheidsrechters en corona-coördinatoren.

Reageer of discussieer mee

Vond u Albatros huldigt lotenverkopers nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Albatros huldigt lotenverkopers” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…