Aldi België: QR-code folder op melkpak

Aldi België: QR-code folder op melkpak

Waar in de VS melkpakken, behalve voor melk, ook gebruikt worden om vermiste personen op te sporen, doet Aldi België een proef met een QR-code op melkpakken van huismerk Milsa. Door de code te scannen krijgt de consument de digitale folder te zien.

Dat meldt de Levensmiddelenkrant. De proef van de discountketen moet papier besparen en gaat in eerste instantie zes maanden duren. ‘Momenteel strandt het bereik van onze digitale folder op circa tien procent van het bereik van onze papieren folder’, zegt Isabel Henderick, managing director marketing & communication bij Aldi België tegen het vakmedium.

In België wordt de papieren folder in een oplage van 4,4 miljoen stuks verspreid. Of een dergelijke proef ook in Nederland wordt gestart is niet duidelijk.

Reageer of discussieer mee

Vond u Aldi België: QR-code folder op melkpak nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Aldi België: QR-code folder op melkpak” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

cup of coffee beside box

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…