All AntiCovid: QR-code om verlaten restaurants en kamers te heropenen?

All AntiCovid: QR-code om verlaten restaurants en kamers te heropenen?

Binnenkort wordt de QR-code gescand in All AntiCovid bij de ingang van restaurants en theaters? Niets minder zeker! Hoewel de heropening van voor het publiek opengestelde ruimtes allang had moeten plaatsvinden, zou de regering (die op 3 maart een wet had geschreven tot wijziging van de toepassing van All Anti Covid) het project kunnen staken. Het idee was om naast bluetoooth ook QR-code-tracking mogelijk te maken en het menu bij de ingang van de etablissementen te vervangen.

Sommigen schreeuwden tegen me Schending van vrijheden Toen het menu werd voorbereid Restaurants en sportscholen​ Een plicht om iedereen op te merken die een plek bezoekt om te vinden Clusters van groepen En de overgang naar de hoogste vervuilingsketens zal niet stoppen, maar een nieuwe wending nemen, namelijk technologie en QR code

Realiserend dat te veel Fransen de Bluetooth-functie van “TousAntiCovid” niet activeren, wilde de regering een nieuwe optie introduceren die geactiveerd zou worden bij de ingang van een organisatie: QR code Dus deze vierkante foto om aan de telefoon te scannen. Deze “virusvriendelijke” oplossing had in een bestand moeten worden geïntegreerd Een nieuwe versie van de TousAntiCovid-app Om te bereiken. Er werd in ieder geval toestemming verleend om organisaties toe te staan ​​een QR-code te verstrekken en daarmee klanten te identificeren. Bij het openen van een site, in plaats van te worden gevraagd om een ​​bestand in te vullen presentielijst Met naam, telefoonnummer en aankomsttijd kan de klant QR-codescanner Het wordt bij de ingang van de faciliteit geplaatst om het publiek binnen te ontvangen.

Dus als een persoon die dezelfde plaats bezoekt positief blijkt te zijn voor covid-19, danAlle AntiCovid-applicatie Hij zou alle aanwezigen op die locatie tegelijkertijd een oranje bericht hebben gegeven. Ze hadden dus kunnen worden uitgenodigd voor de test. En als er 3 mensen worden aangekondigd die besmet zijn met het Coronavirus, wordt de melding daar rood en hebben alle mensen gevallen van contact aangekondigd. Daarom kregen ze een recept om de prioriteit te testen en te stoppen met werken (indien nodig).

deze QR-codes Het bestond nog niet, maar deze technische mogelijkheid werd wettelijk mogelijk gemaakt door A. Gepubliceerd in de Staatscourant op 12 februari​ echter, de Enterprise resource planning ​Instellingen open voor het publiekNog steeds niet open met de naderende zonnige dagen vaccinatie Versnelling in Frankrijk, het project zou in de vergetelheid kunnen raken.

In feite had een ministeriële bron aan BFMTV aangegeven dat de Het QR-codesysteem zit in de hete stoel en legt uit:​ De ontwikkeling van het QR-codesysteem begon in januari, toen het potentieel voor heropening van restaurants dichterbij leek, en dus meer thuis. Met de vaccinatie van veel Fransen en consumptie in het buitenland wordt de interesse steeds minder duidelijk. ” Opmerkingen bevestigd door een andere minister geïnterviewd door Le Monde, die in deze richting argumenteerde en uiteenzette “Als er in mei en juni 25 miljoen Fransen zijn ingeënt, met restaurants voornamelijk op het balkon, hebben we dan een QR-code nodig?”

Betekent het opgeven van de QR-code op Tous Anti Covid ook het einde?HerinneringsboekIn restaurants wanneer ze heropenen? Gezondheidsprotocollen Dat zal in de verschillende instellingen worden vastgelegd, het moet de komende dagen bekend zijn, van het nieuwe heropeningsschema.

Reageer of discussieer mee

Vond u All AntiCovid: QR-code om verlaten restaurants en kamers te heropenen? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “All AntiCovid: QR-code om verlaten restaurants en kamers te heropenen?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…