Anti-QR-code-petitie Mona Keijzer 350.000 keer getekend

Anti-QR-code-petitie Mona Keijzer 350.000 keer getekend

De petitie van oud-staatssecretaris Mona Keijzer om het coronatoegangsbewijs te schrappen, is momenteel 350.000 keer getekend. De petitie kwam vrijdag online en verwijst naar het manifest ‘Onverdeeld Open’. Daarmee wordt gepleit voor het loslaten van de coronamaatregelen, zonder het gebruik van de QR-code.

Volgens de initiatiefnemers van de petitie staat de schade van het coronatoegangsbewijs niet in verhouding met de eventuele voordelen voor de volksgezondheid. Keijzer werd in september ontslagen door demissionair premier Rutte, nadat ze zich in het openbaar keerde tegen het coronabeleid van het kabinet.

Reageer of discussieer mee

Vond u Anti-QR-code-petitie Mona Keijzer 350.000 keer getekend nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Anti-QR-code-petitie Mona Keijzer 350.000 keer getekend” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…