Augustijnenhof maakt melding van niet correcte QR-codes op Dordtse gebouwen

Augustijnenhof maakt melding van niet correcte QR-codes op Dordtse gebouwen

Dordrecht Monumenteel, onderdeel van Historisch Informatiepunt Augustijnenhof, verzorgt al jaren de distributie van het Dordts Monumentenschildje met een QR-code, waarop de geschiedenis van het pand uit te lezen is.

Er wordt ons melding gemaakt van op niet-monumenten bevestigde, bedriegend echt lijkende Dordtse monumentenschildjes, waar via de QR-code een tekst is te lezen die NIET van onze organisatie afkomstig is en waar wij met klem afstand van nemen. De onderliggende tekst toont een foto van wethouder Sleeking met een verhaal waarvan de bedoeling ons ontgaat.

Dergelijke schildjes zijn onder andere aangetroffen op de gevel van Coffeeshop Cabo Negro aan het Bagijnhof en -tot onze grote verbazing- bij de hoofdingang van het Stadskantoor.

Het is niet uit te sluiten dat deze -niet van ons afkomstige- schildjes op meer panden voorkomen. Een overzicht van de monumenten waar een correct exemplaar op is bevestigd is te zien op de site www.augustijnenhof.nl/activiteiten/monumentenrondje. Wij verzoeken de Dordtenaren ons te melden waar schildjes zitten met teksten die niet van onze organisatie afkomstig zijn.

De initiatiefnemers van deze actie verzoeken wij dringend om te stoppen met deze activiteiten en hun teksten met onze bewerkte logo’s te verwijderen. Er wordt niet alleen misbruik gemaakt van de naam van onze organisatie, maar ook van de foto van de wethouder. Dit is beschadigend en moet stoppen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Augustijnenhof maakt melding van niet correcte QR-codes op Dordtse gebouwen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Augustijnenhof maakt melding van niet correcte QR-codes op Dordtse gebouwen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…