Avontuurlijke gezinswandeling met beloning

Avontuurlijke gezinswandeling met beloning

Gezinnen die hun kroost tijdens de zomervakantie nog maar moeilijk kunnen motiveren om te gaan wandelen, kunnen op avontuurlijke gezinswandeling aan het kasteel van Heers.
Het startpunt van deze wandeling is aan het infobord ‘Verborgen Moois Kasteel van Heers’ op de parking tegenover de sporthal (Raes van Heerslaan). Download eerst de Actionbound app in de App Store (IOS) of via Google Play (Android) en scan de QR-code via de app of geef de bound (Op avontuur in Heers) in. Begin daarna aan de tocht van 2,5 km lang het kasteel van Heers, met onderweg avontuurlijke opdrachten op kindermaat. Na de wandeling kun je een lekkere beloning afhalen bij een lokale bakker naar keuze: Bakkerij Ceulemants (Heers), Bakkerij Roberti-Moers (Heers), Natuurbrood (Heers), Bakkerij Swerten (Horpmaal) en Stephane Malais (Heks).

Reageer of discussieer mee

Vond u Avontuurlijke gezinswandeling met beloning nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Avontuurlijke gezinswandeling met beloning” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…