Band Douwe Bob stapt op na annuleren tour om QR-code

Band Douwe Bob stapt op na annuleren tour om QR-code

De band van Douwe Bob heeft de samenwerking met de zanger verbroken, meldt 3voor12 dinsdag. De muzikanten zijn het er niet mee eens dat de artiest zijn hele tournee heeft geannuleerd uit onvrede met de huidige coronamaatregelen.

Een van de bandleden zegt tegen het muziekplatform dat de band ermee stopt. Een toelichting wordt verder niet gegeven, omdat de muzikant de media eigenlijk niet te woord wil staan over deze kwestie. NU.nl is in afwachting van een reactie van het management van de zanger.

Bezoekers moeten sinds afgelopen zaterdag met behulp van een QR-code aantonen dat ze gevaccineerd of negatief getest zijn op het coronavirus, voordat ze evenementen kunnen bijwonen.

Douwe Bob zei zondagavond in een video op Instagram dat hij geweigerd werd bij een bioscoop, omdat hij geen coronapas kon laten zien. De zanger liet vervolgens weten zijn tour te annuleren.

“Dit is niet waarom ik muzikant ben geworden. Ik wil de mensen liefde geven en schoonheid brengen en voor mezelf een leuke tijd hebben. Ik heb een tour staan. Ik ga het niet doen. De discriminatie is te groot.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Band Douwe Bob stapt op na annuleren tour om QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Band Douwe Bob stapt op na annuleren tour om QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…