Beau van Erven Dorens heeft corona, Humberto neemt uitzending over

Beau van Erven Dorens heeft corona, Humberto neemt uitzending over

Vervelend nieuws voor Beau van Erven Dorens (51). Vlak voor het einde van het huidige seizoen van ‘Beau’ is de presentator positief getest op corona.

De presentator ondervindt slechts milde klachten van het virus. “Ik voel me eigenlijk wel prima. Ik heb me wel slechter gevoeld het afgelopen seizoen. Een beetje hoofdpijn en een beetje snotterig”, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

De positieve uitslag van zijn coronatest kwam echter totaal onverwacht. “Ik kwam op de redactie en dan gaan we altijd eerst testen. Opeens kreeg ik een positieve test… Ik schrok me helemaal een hoedje.”

Beau, mét Humberto terug op de late avond, wordt vandaag en morgen rond de klok van 22.00 uur uitgezonden bij RTL 4.

Reageer of discussieer mee

Vond u Beau van Erven Dorens heeft corona, Humberto neemt uitzending over nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Beau van Erven Dorens heeft corona, Humberto neemt uitzending over” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…