Bekijk hier het eerste NFT optreden: Destination Hexagonia

Bekijk hier het eerste NFT optreden: Destination Hexagonia

De Nederlandse visionair Don Pepijn Schipper, ook bekend als Don Diablo, gaat geschiedenis schrijven terwijl hij zich voorbereidt op het neerzetten van ’s werelds eerste avondvullende concert NFT (wat is een NFT?). De opvolger van zijn sensationele Genesis NFT, ‘Destination Hexagonia’, wordt op vrijdag 9 april geveild op de prestigieuze digitale kunstsite SuperRare.

Don, die bekend staat om zijn futuristische stijl en extreem avant-garde visie, barstte vorige maand uit in de crypto-art scene met de release van zijn GNSIS NFT. Het muzikale holografische crypto-kunststuk van de Nederlandse kunstenaar, dat een fusie vormde tussen de fysieke en digitale kunstwereld als nooit tevoren, werd verkocht voor 110 Ξ (200.000 USD) – een van de hoogste debuutprijzen voor een een-op-een NFT-kunst stuk debuut.

Don Diablo’s tweede stuk zou ongetwijfeld de digitale kunstwereld opnieuw doen schudden, geleid door zijn niet aflatende vermogen om artistieke grenzen te verleggen. Don’s adembenemende speelfilmconcert is al meer dan een jaar een liefdeswerk voor hem. Don, een zelfbenoemde grote scifi-fan, besloot zijn liefde voor filmografie en films als Star Wars en 2001: A Space Odyssey samen te voegen met zijn veelbelovende carrière als muzikant voor zijn volgende onderneming. Don koos de opkomende videograaf Paul Snijder om met hem samen te werken om het fenomenale project tot leven te brengen, waarmee hij zijn toewijding demonstreerde om nieuw talent te cultiveren via al zijn platforms.

Bekijk hier: Destination Hexagonia

Reageer of discussieer mee

Vond u Bekijk hier het eerste NFT optreden: Destination Hexagonia nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Bekijk hier het eerste NFT optreden: Destination Hexagonia” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…