Bij geen controle QR-code, dreigt sluiting

Bij geen controle QR-code, dreigt sluiting

Burgemeester van Venlo, Antoin Scholten, ziet bij het niet controleren van de coronapas door horecagelegenheden geen andere optie dan sluiting. Volgens Scholten heeft Ferd Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie, donderdag in een brief aan de burgemeesters laten weten dat de controle op de pas beter moet.

Strikter

“Je ziet in heel Nederland dat de wil om echt strikter te controleren wat wegebt. Vandaar de brief van de minister om de handhaving wat aan te scherpen”, zegt Scholten.

Excessen

Scholten laat weten eerst te gaan reageren op excessen. Er gaat niet bij iedere horecazaak een handhaver langs. “Maar als we echt merken dat horecaondernemers niet willen controleren dan heb ik, ook met de brief van de minister, geen andere keus om te zeggen dat we de horecagelegenheid gaan sluiten”, concludeert Scholten.

QR-code

“Wat betreft Venlo is de algehele indruk prima. Wij zijn zeer tevreden over de medewerking die door de ondernemers wordt verleend.” Volgens Scholten zijn in zijn gemeente de horecazaken afgelopen weken steekproefsgewijs gecontroleerd door handhavers. Dat was met name op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen in de horeca. “Dan zie je toch dat heel veel horecagelegenheden het fantastisch doen. Ook in zaken waar mensen heel dicht op elkaar staan wordt heel goed en indringend gecontroleerd. Er komen alleen mensen met een QR-code binnen”, zegt Scholten.

Reageer of discussieer mee

Vond u Bij geen controle QR-code, dreigt sluiting nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Bij geen controle QR-code, dreigt sluiting” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…