Bitly’s steun voor zijn Oekraïense werknemers en humanitaire hulp

Bitly’s steun voor zijn Oekraïense werknemers en humanitaire hulp

Actie, steun en solidariteit met Oekraïne

Een week geleden viel Rusland Oekraïne binnen. Terwijl we deze gebeurtenis hebben zien gebeuren, zijn we geschokt en bedroefd door de onrechtvaardige en illegale oorlogshandelingen die plaatsvinden en het effect ervan op onze werknemers, onze klanten en de onschuldige mensen van Oekraïne en Rusland. Ons verdriet heeft ons ertoe aangezet actie te ondernemen om dit lijden te verlichten.

Bescherming voor onze medewerkers

Het is onze topprioriteit om er alles aan te doen om de veiligheid van onze Oekraïense medewerkers te beschermen. We bieden verschillende soorten hulp aan onze teamleden en hun families, waaronder financiële hulp, ondersteuning voor het verkrijgen van visa en grensoverschrijdingen en het vinden van tijdelijke accommodatie buiten Oekraïne. Inmiddels hebben al onze Oekraïense medewerkers het land verlaten en zijn ze veilig.

Bescherming tegen verkeerde informatie

We nemen ijverig en proactief stappen om de verspreiding van verkeerde informatie op ons platform te bestrijden. In overeenstemming met het besluit van de EU zal Bitly een waarschuwing weergeven voor mogelijke verkeerde informatie aan gebruikers die op een link klikken die doorverwijst naar Russische staatsmediakanalen. Bovendien onderzoeken we, naarmate de situatie zich verder ontwikkelt, aanvullende maatregelen die we kunnen nemen om de verspreiding van verkeerde informatie te stoppen.

Steun voor humanitaire hulp

We doneren aan het International Rescue Committee ter plaatse om voedsel en basisbehoeften te verstrekken aan mensen in nood. We hebben ook een campagne gelanceerd om geld in te zamelen voor medewerkers en beloven dat we het geld dat onze medewerkers inzamelen, zullen evenaren.

Naarmate de dagen en weken vorderen, zullen we deze gebeurtenissen nauwlettend blijven volgen en ons blijven inzetten om bescherming en hulp te bieden. We zijn solidair met het volk van Oekraïne en wensen zo snel mogelijk hoop, vrede en gerechtigheid in Oekraïne.

Reageer of discussieer mee

Vond u Bitly’s steun voor zijn Oekraïense werknemers en humanitaire hulp nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Bitly’s steun voor zijn Oekraïense werknemers en humanitaire hulp” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…