Borsbeek spoort inwoners aan om met de fiets vaccin te halen en bezorgt hen kaart met veilige route

Borsbeek spoort inwoners aan om met de fiets vaccin te halen en bezorgt hen kaart met veilige route

De gemeente Borsbeek gaat zijn inwoners een fietskaart bezorgen met veilige routes naar het vaccinatiecentrum Spoor Oost in Borgerhout. Op die manier willen het gemeentebestuur zoveel mogelijk mensen stimuleren om op een gezonde en ontspannende manier hun vaccin te gaan halen. In het vaccinatiecentrum Spoor Oost in Borgerhout worden niet alleen Antwerpenaren gevaccineerd, maar ook inwoners van Stabroek, Schoten, Wommelgem en Borsbeek. Die laatste gemeente wil zijn inwoners stimuleren om de fiets te nemen en bezorgt daarom iedereen een fietskaart met veilige routes.

Geocaches

Het is een initiatief van de partij Iedereen Borsbeek, de partij van de burgemeester. De routes bevatten ook wat extra’s zegt gemeenteraadslid Geert Van de Laar: “Er is een toeristische insteek. Zo gaat de route langs een aantal geocaches. Het is dus een zoektocht, waarbij je een schat zoekt. We dachten dat dat wel leuk zou zijn.”

Borsbekenaren zullen een kaartje in de bus krijgen met een QR-code. Met een smartphone of tablet kan je dan naar een website surfen, waar je de routes kan downloaden. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over het openbaar vervoer, voor wie niet met de fiets of de auto kan of wil.

Gemeente Borsbeek

Gemeente Borsbeek

Reageer of discussieer mee

Vond u Borsbeek spoort inwoners aan om met de fiets vaccin te halen en bezorgt hen kaart met veilige route nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Borsbeek spoort inwoners aan om met de fiets vaccin te halen en bezorgt hen kaart met veilige route” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…