Burgemeesters niet gelukkig met sluitingstijd naar 01.00 uur

Burgemeesters niet gelukkig met sluitingstijd naar 01.00 uur

Burgemeesters in het Veiligheidsberaad noemen het onhandig als het kabinet de sluitingstijd in de horeca zou versoepelen naar 01.00 uur. Burgemeesters willen dat zaken langer mogen openblijven. “Vooral voor de clubs en de nachtcafés zou dat mooi zijn. Al vind ik 01.00 uur met carnaval best lang. Mogelijk gaan dan in Den Bosch de kroegen eerder dicht, maar daarover gaan we lokaal met de horeca in overleg”, stelt Jack Mikkers van Den Bosch.

Een sluitingstijd net na middernacht zorgt ervoor dat mensen massaal om die tijd naar buiten stromen en zij op straat gaan samenklonteren, verwacht Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer.

Tussenfase

De burgemeesters willen graag weten waarom voor 01.00 uur is gekozen. “Ik kan mij voorstellen dat de sluitingstijd nu nog nodig is. Dit is een tussenfase. Hoe sneller we weer naar normaal gaan, hoe beter”, zegt Sybrand Buma van Leeuwarden.

De burgemeesters zien er unaniem naar uit dat het kabinet weer meer toestaat. “Ik kan bijna niet blijer zijn. Er zit enorm veel spanning in de samenleving”, verklaart Jan van Zanen van Den Haag. “Ik hoop dat in maart alles is genormaliseerd en dat dit het einde is van een donkere periode”, wenst burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht.

Reageer of discussieer mee

Vond u Burgemeesters niet gelukkig met sluitingstijd naar 01.00 uur nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Burgemeesters niet gelukkig met sluitingstijd naar 01.00 uur” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…