Codes ontcijferen in speurtocht in Surhuisterveen

Codes ontcijferen in speurtocht in Surhuisterveen

Team Zegencafé van de PKN in Surhuisterveen pakt de draad na de coronamaatregelen goed op. In de zomervakantie is een speurtocht gepland.
Na het organiseren van een startzondag en twee quizavonden kon de geplande spelavond ‘Ik hou van Holland’ vorig jaar niet doorgaan. Het team Zegencafé van de PKN in Surhuisterveen moest het evenement vanwege de coronamaatregelen van de agenda halen.

Het enthousiasme van de groep om gemeenteleden met elkaar in contact te brengen is echter niet zomaar gedoofd en daarom staat er in de zomervakantie een speurtocht op het programma. “In een route van zo’n drie kilometer ga je op zoek naar QR-codes”, legt Elizabeth van Houten de bedoeling van de ontcijfertocht uit.

,,Het inscannen van de code geeft je een opdracht waarmee je een raadsel kunt oplossen, het volgende adres kunt achterhalen en je krijgt een leuke spreuk mee.” In totaal gaat het om tien codes waarvan de eerste te vinden is bij De Lantearne in Surhuisterveen.

De speurtocht is voor alle leeftijden en is uit te voeren in de periode van 10 juli tot en met 22 augustus. Het enige dat nodig is om de speurtocht uit te voeren is een smartphone met internetverbinding en een dosis enthousiasme en uitdaging. “We hopen dat iedereen er een mooie tocht van weet te maken”, aldus het team Zegencafé dat bij de voorbereiding een ‘gezegend randje’ aan de tocht gaf.

Team Zegencafé is een aantal gemeenteleden van de PKN Surhuisterveen-Boelenslaan die meer wil groeien in het geloof en naar elkaar zowel binnen als buiten de kerkmuren. Deelname van de evenementen is voor alle leeftijden en niet gebonden aan kerkgemeenschap of geloof.

Reageer of discussieer mee

Vond u Codes ontcijferen in speurtocht in Surhuisterveen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Codes ontcijferen in speurtocht in Surhuisterveen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…