Colofoon

Introductie: Wij zijn niet een bedrijf enkel een gratis dienst. Deze website is een informatieve website. Wanneer je vragen hebt over deze website kan je een berichtje sturen naar hoi[@]qrcode-maken.nl.

AVG en privacy standaarden: Niets van uw gegevens wordt bewaard. De QR code die u aanmaakt wordt direct verwijderd van deze server. Cookies die bewaard worden zijn uitsluitend afkomstig van Google Analytics. Wij hebben geen contact formulieren welke gegevens opslaat. Geen advertenties, daarom ook geen marketing traceer cookies. De server wordt gehost in Duitsland.

Advertenties: Er zijn geen advertenties te vinden op deze website.

Rechten en plichten: Bij elk artikel op deze website staat de bron van het artikel vermeld. Foto’s en beeld gebruik, de bronvermelding staat bij het artikel.

Note: Deze website biedt niet alleen de mogelijk voor mensen een echt gratis QR tool te gebruiken. Enkel relevante artikelen zijn te vinden op deze website. Geheel gratis, advertentie vrij.

Disclaimer

Deze website is opgezet met diverse websites (misschien wel die van u) als inspiratie. QR Code maken de website maakt gebruik van eigen teksten. Beeld materiaal is rechtenvrij. Vormgeving WordPress Thema.

Photo by Mabel Amber from Pexels.

Menu
Exit mobile version