Convoy-betogers Den Haag willen einde aan QR-code: ‘Wij hebben voor weken eten bij ons’

Convoy-betogers Den Haag willen einde aan QR-code: ‘Wij hebben voor weken eten bij ons’

DEN HAAG – ‘Wij blijven net zolang totdat alle maatregelen afgeschaft zijn en onze eisen zijn ingewilligd’, roept een van de Freedom Convoy Nederland-demonstranten vastberaden. Samen met zo’n 300 anderen demonstreert hij zaterdag in het centrum van Den Haag tegen de coronamaatregelen. ‘We zijn er klaar mee. Twee jaar lang zijn wij onder druk gezet, twee jaar lang hebben wij bullshit moeten aanhoren’, briest hij.

Sinds de vroege zaterdagochtend is de binnenstad van Den Haag in de ban van een coronademonstratie. Zo’n twintig vrachtwagens en tientallen tractoren, auto’s en andere voertuigen blokkeren de straten rond het Binnenhof en Malieveld. Demonstranten doen mee aan het zogenoemde Freedom Convoy Nederland, in navolging van andere vrijheidskonvooien naar Canadees voorbeeld.

‘Wij hebben ons, net als in Canada, vanochtend om acht uur met konvooien uit alle provincies verzameld in de buurt van Gouda. En daar kregen wij te horen waar wij naar toe moesten. En dat bleek dus Den Haag te zijn’, vertelt een demonstrant met een poster in zijn handen waar ‘Wij maken ons #hartvoorvrijheid’ op staat.

Reageer of discussieer mee

Vond u Convoy-betogers Den Haag willen einde aan QR-code: ‘Wij hebben voor weken eten bij ons’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Convoy-betogers Den Haag willen einde aan QR-code: ‘Wij hebben voor weken eten bij ons’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…