Corona blijft rol spelen in stembureaus: kuchschermen, mondkapjes en desinfectiepalen bepalen het beeld

Corona blijft rol spelen in stembureaus: kuchschermen, mondkapjes en desinfectiepalen bepalen het beeld

BREDA – Corona mag dan op zijn retour zijn, tijdens de verkiezingen voor de gemeenteraad die in maart worden gehouden speelt het virus nog steeds een belangrijke rol. Bijna alle gemeenten houden zich in hun stemlokalen nog steeds streng aan de regels.

Kuchschermen, mondkapjes en desinfectiepalen bepalen nog steeds het beeld in de stembureaus die op 14, 15 en 16 maart zijn geopend in Breda en andere gemeenten in de Baronie.

Niet helemaal overboord

Dat wil zeggen: zolang de maatregelen niet alsnog helemaal overboord gaan. Alles blijft in Breda in ieder geval bij het oude, zolang er uit Den Haag geen nieuwe instructies uit komen over de omgang met het virus.

Dat neemt niet weg dat het Bredase stadsbestuur veertien scholen inzet als stemlokaal. Dat is voor de gemeente Oosterhout nog steeds een brug te ver. ,,Het stemgedrag van de kiezer kan een risico zijn’’, laat een woordvoerder weten. ,,Er is nadrukkelijk aandacht voor veiligheid. Daarom wordt er geen gebruik gemaakt van scholen als stemlokaal.’’

Wie in Breda toch niet het risico wil nemen om besmet te raken, die kan terecht bij het ‘drive-thru’-stembureau bij het Rat Verlegh Stadion. Daar kan iedereen met een auto op woensdag 16 maart terecht. Wie met het openbaar vervoer reist kan die dag nog snel zijn keuze maken op het NS-station Breda Centraal.

Reageer of discussieer mee

Vond u Corona blijft rol spelen in stembureaus: kuchschermen, mondkapjes en desinfectiepalen bepalen het beeld nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Corona blijft rol spelen in stembureaus: kuchschermen, mondkapjes en desinfectiepalen bepalen het beeld” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…