Corona in Zeeland: iets meer dan duizend positieve tests

Corona in Zeeland: iets meer dan duizend positieve tests

De afgelopen 24 uur zijn er bij het RIVM 1003 positieve tests geregistreerd. De meeste besmettingen werden vastgesteld in Goes (186). Inmiddels zijn in Zeeland tijdens de coronapandemie ruim honderdduizend mensen positief getest.

Middelburg (170) en Borsele (150) volgen Goes met het aantal besmettingen. Het minste aantal besmettingen werd geregistreerd in Hulst, dat een paar weken geleden nog een brandhaard was.

Reageer of discussieer mee

Vond u Corona in Zeeland: iets meer dan duizend positieve tests nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Corona in Zeeland: iets meer dan duizend positieve tests” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…