Corona maakt van Amsterdam een van de steden met de minste files

Corona maakt van Amsterdam een van de steden met de minste files

Sinds het begin van de coronacrisis is het voor automobilisten opvallend makkelijk om Amsterdam in en uit te komen. Ze hebben veel minder dan voorheen te maken met files in de stad, blijkt uit de TomTom Traffic Index over vorig jaar. Amsterdam is daarin buiten de top-10 van filesteden terechtgekomen. De stad staat twaalfde op de lijst van de 17 grootste steden.

Het was in Amsterdam niet alleen rustiger doordat veel mensen thuiswerkten, maar ook doordat toeristen wegbleven.

De stad waar automobilisten het vaakst te kampen hebben met vertraging, was Haarlem. Daar is een ‘fileniveau’ van 28 procent gemeten. Dat betekent dat een automobilist op een rit van een half uur 8,5 minuten vertraging heeft. Amsterdam had vorig jaar een fileniveau van 18 procent, ofwel iets meer dan 5 minuten vertraging op een ritje van een half uur.

In de lijst staat Den Haag op 2 en Groningen op 3. In die laatste stad zijn extra veel files door de verbouwing van de zuidelijke ringweg, die naar verwachting tot 2024 duurt. Van de grote Nederlandse steden is Almere het rustigst. Daar hebben automobilisten op een rit van 30 minuten gemiddeld 3 minuten oponthoud.

Reageer of discussieer mee

Vond u Corona maakt van Amsterdam een van de steden met de minste files nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Corona maakt van Amsterdam een van de steden met de minste files” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…