Corona-uitbraak qr code leidt tot afgelasting in Keuken Kampioen Divisie

Corona-uitbraak qr code leidt tot afgelasting in Keuken Kampioen Divisie

Het Keuken Kampioen Divisie-duel van vrijdagavond tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag gaat niet door. De KNVB is akkoord gegaan met uitstel wegens een groot aantal coronabesmettingen bij de thuisclub.

‘Doordat een te grote groep in een keer besmet is geraakt, kan FC Eindhoven tegen ADO Den Haag geen team op de been brengen (dertien spelers waarvan één keeper). Na overleg tussen de clubarts van de Eindhovenaren en de bondsarts van de KNVB is besloten de wedstrijd uit te stellen’, meldt de voetbalbond op de website.

Opmerkelijk genoeg meldde ook ADO deze donderdag dat er een corona-uitbraak was binnen de selectie en dat het om die reden ook uitstel had aangevraagd bij de KNVB. De Hagenaren hoeven nu dus inderdaad niet in actie te komen. De gehele staf en selectie hebben uit voorzorg per direct het trainingscomplex verlaten.

De afgelasting komt op het moment dat het land juist langzamerhand weer opengaat. Dinsdag had het kabinet nog goed nieuws voor de voetbalclubs, aangezien de stadions steeds verder open mogen. Vanaf 25 januari zijn er weer toeschouwers welkom bij wedstrijden, maar slechts beperkt. Dat was een doorn in het oog van het betaald voetbal.

Reageer of discussieer mee

Vond u Corona-uitbraak qr code leidt tot afgelasting in Keuken Kampioen Divisie nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Corona-uitbraak qr code leidt tot afgelasting in Keuken Kampioen Divisie” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…