Corona zet wederom een streep door duels in regionale sport zonder QR code

Corona zet wederom een streep door duels in regionale sport zonder QR code

Alle versoepelingen ten spijt, corona blijft de regionale sportwereldnet als in vorige weken teisteren. De eerste wedstrijden zijn inmiddels afgelast voor het sportweekeinde van zaterdag 19 en zondag 20 februari.

In amateurvoetbal speelt Hierden niet bij De Merino’s (1D) en is de wedstrijd tussen FC Horst en Veensche Boys (2G) geschrapt. Eefde – ZZC’20 is afgelast in de derde klasse A.

In district Noord is de wedstrijd van FC Meppel bij Bedum doorgestreept en staan SC Lutten en Vitesse’63 (3D) ook niet tegenover elkaar. Daar komen drie afgelaste partijen in 5G bij: Blokzijl – Espel, Steenwijk – SVBS’77 en VCG – Ens.

In de handbal eredivisie komt Kwiek uit Raalte niet in actie tegen V en L.

BVC‘73 uit Barchem speelt zaterdag niet in de tweede divisie volleybal. Het duel met Aetos is afgelast.

Reageer of discussieer mee

Vond u Corona zet wederom een streep door duels in regionale sport zonder QR code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Corona zet wederom een streep door duels in regionale sport zonder QR code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…