Coronavirus: Laagste aantal ic-patiënten sinds oktober, clubs openen deuren uit protest

Coronavirus: Laagste aantal ic-patiënten sinds oktober, clubs openen deuren uit protest

Clubs openen deuren uit protest
Op verschillende plekken hebben clubs in het kader van de actie De Nacht staat op zaterdagavond de deuren geopend, tegen de coronamaatregelen in. In onze regio blijven de deuren van clubs gesloten, maar onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en Haarlem konden feestgangers wel terecht.
Bij het Tilburgse Poppodium 013 druppelden even na 21.00 uur de eerste bezoekers binnen, bij het Patronaat in Haarlem liep het storm, zeggen woordvoerders van de clubs. In Haarlem beëindigden handhavers de dansavond rond 22.45 uur. Als het Patronaat geen gehoor zou geven aan de oproep om te sluiten, kon de club rekenen op een boete van 50.000 euro.

Reageer of discussieer mee

Vond u Coronavirus: Laagste aantal ic-patiënten sinds oktober, clubs openen deuren uit protest nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Coronavirus: Laagste aantal ic-patiënten sinds oktober, clubs openen deuren uit protest” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…