De 6 symtomen van Omicron

De 6 symtomen van Omicron

Het is steeds duidelijker waaraan je kan vaststellen of je ziek bent van de Omicron-variant.

– Hoesten
– Vermoeidheid
– Loopneus
– Keelpijn
– Nachtelijk zweten
– Rugpijn in de lage rug.
Een ander verschil is dat delta zeer diep in de longen kan zitten. Dat lijkt minder het geval te zijn met omicron. „Wanneer het diep zit, kan een longontsteking ontstaan. Omicron blijft voornamelijk in de luchtwegen, de keel en de neus. Hierdoor is het makkelijker overdraagbaar en kan je het verspreiden telkens als je hoest, maar een gevaarlijke longontsteking kan dus vermeden worden”, zegt viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven) tegen Het Nieuwsblad.

„De symptomen bij omicron verschillen van die van alfa en delta. Van omicron krijg je veel minder koorts en heb je minder last van geur- en smaakverlies. Heb je die drie dingen wel, dan zal je eerder een andere variant hebben”, legt professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey van de Belgische universiteit VUB uit in Het Nieuwsblad.

Reageer of discussieer mee

Vond u De 6 symtomen van Omicron nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “De 6 symtomen van Omicron” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…