De menukaart maakt steeds vaker plaats voor een QR-code

De menukaart maakt steeds vaker plaats voor een QR-code

Een QR-code om de menukaart te scannen of zelfs een bestelling mee te plaatsen. In deze coronatijd is het snel én veilig. Een fijne ontwikkeling of hebben we toch behoefte aan een praatje met de ober?

In lunchroom De Belevenis in Veenendaal kun je met een QR-code een lunch bestellen. “De doelgroep van onze lunchroom is iets ouder, dus soms vinden mensen het nog wel een beetje lastig. Je merkt dat het voor jongeren makkelijker is”, zegt eigenaar Kevin van der Meer tegen Editie NL.

Toch werkt het volgens hem over het algemeen goed en snel. “Mensen betalen gaat via iDeal en kunnen ook fooi toevoegen. Het is vooral bedoeld voor drukke momenten, als gasten niet snel geholpen kunnen worden. Voor het personeel is het een fijne manier van werken.”

Van der Meer denkt dat de QR-code ook na de coronacrisis blijft. “Het enige nadeel is dat de transactiekosten vrij hoog zijn. Als iemand een cola bestelt, is dat voor ons niet winstgevend.” Maar voor mensen die minder contact willen, is het een uitkomst. “We brengen het eten nog wel aan de tafel, maar komen toch minder vaak langs.”

Beeld © Editie NL

Reageer of discussieer mee

Vond u De menukaart maakt steeds vaker plaats voor een QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “De menukaart maakt steeds vaker plaats voor een QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…