De toekomst van Bitly en QR Code Generator

De toekomst van Bitly en QR Code Generator

Eerder vandaag hebben we aangekondigd dat we Egoditor GmbH hebben overgenomen, ’s werelds toonaangevende QR-codeplatform, inclusief hun vlaggenschipsite QR Code Generator, waardoor Bitly de duidelijke categorieleider is in twee snelgroeiende markten: linkbeheer en het genereren van QR-codes.

Meer details over de overname zijn te vinden in het persbericht van vandaag.

Introductie van het Customer Connections-platform
Met de overname van Egoditor en de recente release van ons Link Launchpad-product in de privé-bèta, hebben we nu de drie pijlers van wat we het Bitly Customer Connections Platform noemen: een alles-in-één linkbeheer, QR-code en link-in -bio-platform. Deze mix van nieuwe productlanceringen en strategische acquisities verstevigt onze positie als toonaangevend SaaS-platform dat honderdduizenden bedrijven in staat stelt hun klanten en miljoenen mensen te betrekken bij digitale ervaringen.

Het Customer Connections Platform stelt mensen, merken en bedrijven van elke omvang in staat om hun klanten overal en op grote schaal te betrekken. Het publiek kan meer inhoud ontdekken en verkennen. Bedrijven kunnen merklinks en aangepaste QR-codes gebruiken als een vertrouwde toegangspoort voor het leveren van kritieke meldingen, informatie en ervaringen aan hun klanten. Stel je een platform voor waar je al je klantcontactpunten holistisch kunt beheren – een link in een sms-bericht, een aangepaste link-in-bio-ervaring of een QR-code – dat de fysieke en digitale wereld overbrugt. Denk aan de merkcontinuïteit die dit mogelijk maakt, en het vertrouwen en de loyaliteit die het bij uw klanten opbouwt.

Dit platform wordt ontwikkeld op basis van de overweldigende feedback van onze klanten. Gebruikers voelen zich vermoeid omdat ze over meerdere platforms moeten jongleren om hun bedrijf te beheren. Een uniform platform lost dit probleem op en biedt verschillende alles-in-één-functies:

Uniforme ervaringen — creëer, implementeer en beheer merklinks, verticaal-specifieke QR-codes en aangepaste link-in-bio-bestemmingspagina’s die passen bij uw branding en doelstellingen.
Unified Management — beheer, verpak, implementeer en volg eenvoudig al uw links en QR-codes — vanaf één enkel platform.
Unified Analytics – een platform dat linkbeheer, QR-codes en link-in-bio combineert in één oplossing, biedt een veel rijkere en bruikbare reeks inzichten. Volg en vergelijk de prestaties van links en QR-codes voor alle kanalen, apparaten, verwijzingen en geografische gebieden om te begrijpen welke het meeste verkeer en de hoogste ROI genereren.
Flexibele verpakking — koop elk product afzonderlijk of als een bundel, afhankelijk van uw zakelijke behoeften.

Onze toekomst als toonaangevend SaaS-platform

Bitly betreedt een nieuw tijdperk van groeitransformatie. We hebben altijd geweten dat wat we creëerden een cruciale toegangspoort was voor bedrijven om hun klanten te betrekken, en dit is de afgelopen 18 maanden alleen maar belangrijker geworden.

Op het gebied van marketing wordt tegenwoordig enorm veel digitale inhoud gedeeld. Wat ooit voornamelijk via sociale media en e-mail werd uitgewisseld, wordt nu gevoed door platforms als Slack, Google Drive, Zoom en YouTube, om er maar een paar te noemen. Sociale media zelf zijn geëvolueerd naarmate makers en influencers zijn uitgegroeid tot krachtige merkambassadeurs, gebruikmakend van platforms zoals Instagram en Tik-Tok om snel volgers op te bouwen en een verscheidenheid aan inhoud te delen via oplossingen zoals link-in-bio.

Dit is allemaal nog vergroot door de pandemie. Scholen stapten over op leren op afstand via videoconferenties. De golf van alles wat met e-commerce te maken heeft – van bezorgdiensten en online aankopen tot de opkomst van elk DTC-merk onder de zon – heeft alles wat we doen veranderd. Door deze vraag is het verbinden van de fysieke wereld met mobiele en online content alomtegenwoordig in alle sectoren en in veel gevallen van cruciaal belang voor het zakendoen. Restaurants zijn overgestapt op QR-codes voor mobiele menu’s. Alle soorten organisaties gebruiken QR-codes om real-life met digitaal te verbinden voor alles, van open huizen in onroerend goed tot Covid-testcheck-ins tot draadloze toegang in uw hotelkamer. We kunnen niet enthousiaster zijn om samen te werken met het team van Egoditor. Het geweldige platform dat ze hebben gebouwd naast hun thought leadership in de toekomst van QR-codes, zal een cruciaal onderdeel zijn om Bitly vooruit te helpen terwijl we deze nieuwe kansen samen verkennen.

Nu kanalen zoals sociale media en e-mail overvol raken, wordt mobiele sms snel de belangrijkste keuze voor klantcommunicatie voor merken en bedrijven. 96% van de Amerikanen heeft een mobiele telefoon en 9 van de 10 consumenten zouden liever via sms met bedrijven communiceren. De opkomst van sms heeft een kans gecreëerd voor 1:1-betrokkenheid en meer gepersonaliseerde communicatie, maar niet zonder de uitdagingen van tekenlimieten , zodat het niet wordt geblokkeerd door mobiele providers en kan worden opgeschaald zonder hoge kosten.

Als een gevestigd merk dat meer dan 5 miljoen gebruikers en meer dan 325.000 klanten vertrouwen, zijn we van mening dat we de juiste tools, het juiste team en de juiste producten hebben om toonaangevende merken en ondernemingen, makers en beïnvloeders, en handelaren en individuen te ondersteunen om hun bedrijf naar de volgende niveau.
We moedigen u aan om onze huidige oplossingen (Bitly en QR Code Generator) te bekijken, uw feedback te delen en op de hoogte te blijven voor meer updates over het nieuwe Customer Connections Platform. Zonder jou zou Bitly niet zijn waar we nu zijn!

Reageer of discussieer mee

Vond u De toekomst van Bitly en QR Code Generator nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “De toekomst van Bitly en QR Code Generator” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…