Denk je dat Rode Duivels EK winnen? Of eerder Oranje?

Denk je dat Rode Duivels EK winnen? Of eerder Oranje?

De gemeente Zoersel organiseert net als Zandhoven samen met Tifogame een online platform om op de voetbalwedstrijden van het EK te pronostikeren. Ex-Zoerselaar Cisse Severeyns vuurt de Zoerselaars aan om mee te doen. “Alle inwoners van onze gemeente kunnen gratis deelnemen aan de pronostiek. Zo kunnen we samen van dit EK een echt voetbalfeest maken”, zegt schepen voor Lokale Economie, Olivier Rul (Open Vld). De winnende deelnemers maken bovendien kans op een tof prijzenpakket om de lokale economie een duwtje in de rug te geven.

In Zandhoven is Bob Peeters, die in Pulderbos woont, het gezicht van de actie. In Zoersel is het Cisse Severeyns, die vroeger nog in de bloemenwijk woonde. Grappig: het filmpje waarop Cisse de inwoners toespreekt en dat nu te zien is op de gemeentelijke website lijkt wel opgenomen in een volière, zo veel kwetterende vogels weerklinken er.

Via www.tifogame.be/zoersel en via affiches met een QR-code – die in gemeentelijke gebouwen en bij de verschillende handelaren te vinden zijn – kunnen de inwoners hun pronostiek invullen. De deelnemer voorspelt daarna eerst de resultaten van alle groepswedstrijden (winst ploeg A, gelijkspel of winst ploeg B) en later die van de andere fases. De initiatiefnemers kozen bewust voor een laagdrempelig concept zodat iedereen, kenner of gelegenheidssupporter, kan meespelen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Denk je dat Rode Duivels EK winnen? Of eerder Oranje? nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Denk je dat Rode Duivels EK winnen? Of eerder Oranje?” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…