Denk ook aan senioren die geen QR-code hebben

Denk ook aan senioren die geen QR-code hebben

Met de aankondiging van het kabinet om de anderhalve meter regel af te schaffen en meer mogelijkheden voor onder meer theater en concertzalen, komen er bij seniorenorganisatie KBO-PCOB ‘zorgelijke berichten’ binnen.

Het coronatoegangsbewijs, met bijbehorende QR-code, waarmee je moet bewijzen dat je toegang tot horeca en theater mag krijgen, zorgt namelijk voor de nodige onrust.

Niet iedereen weet hoe je de code op de telefoon kan krijgen, of heeft zelfs de mogelijkheid niet. Men bezit simpelweg niet een (geschikte) smartphone of is niet digivaardig genoeg.

Want nu al blijkt dat aanvragen van de (papieren) QR-code niet altijd even makkelijk gaat. Zo heeft niet iedere gevaccineerde aangegeven dat diens prikgegevens gedeeld mogen worden, wat nodig is om een QR-code te krijgen. Ook gebeurt het dat senioren, die niet via de GGD gevaccineerd zijn, van het kastje naar de muur gestuurd worden.

Reageer of discussieer mee

Vond u Denk ook aan senioren die geen QR-code hebben nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Denk ook aan senioren die geen QR-code hebben” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…