Driedaags Kermis Feestival met bekende artiesten op sportpark De Del in Panningen

Driedaags Kermis Feestival met bekende artiesten op sportpark De Del in Panningen

Met het Kermis Feestival Outdoor zorgen Dotje’s Skihut en Tommies Bar volgend weekeinde voor extra vertier tijdens de Panningse kermis.
Het is het eerste grote evenement in de gemeente Peel en Maas sinds de uitbraak van het coronavirus. Op sportpark De Del, de vroegere accommodatie van SV Panningen aan de Ninnesweg, zullen van vrijdag 9 tot zondag 11 juli verschillende topartiesten optreden. Bekende namen zijn Frans Duijts, Charlie Lownoise, Lampegastuh, René le Blanc en Django Wagner.

Bezoekers die volledig gevaccineerd zijn, krijgen toegang middels hun QR-code in de CoronaCheck-app. In andere gevallen is een negatief testbewijs nodig.

De entree bedraagt elke dag 10 euro. Kaarten zijn vanaf 1 juli te bestellen via www.dotje.com en www.tommiesbar.nl.

Reageer of discussieer mee

Vond u Driedaags Kermis Feestival met bekende artiesten op sportpark De Del in Panningen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Driedaags Kermis Feestival met bekende artiesten op sportpark De Del in Panningen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…