Duizenden demonstranten in Rotterdam tegen coronamaatregelen, sfeer is gemoedelijk

Duizenden demonstranten in Rotterdam tegen coronamaatregelen, sfeer is gemoedelijk

In Rotterdam lopen mensen vanmiddag een mars tegen het coronabeleid van het kabinet. Volgens de politie zijn er zo’n vijfduizend deelnemers en is de sfeer van het protest gemoedelijk. Wel liepen sommige demonstranten met NSB-vlaggen. Het is door het slechte weer een stuk minder druk dan verwacht, de gemeente ging uit van ongeveer 15 duizend deelnemers.

De demonstratie is georganiseerd door actiegroep Samen voor NL onder meer tegen het coronatoegangsbewijs en lockdown-achtige maatregelen. Het protest begon vanmiddag om 13.00 uur op de Binnenrotte. Daarna liep de mars onder meer over de Willemsbrug en de Erasmusbrug, waar werd gewaarschuwd voor flinke windstoten. Inmiddels zijn de demonstranten teruggekeerd op de Binnenrotte.

Tegelijkertijd vindt ook een protest plaats van de politie, omdat het kabinet niet tegemoet wil komen aan de eisen voor een nieuwe cao. De politie staakt vanmiddag vier uur lang en er was een korte protestmars door de stad. Toch zijn er enkele tientallen agenten aanwezig bij het coronaprotest en is er politie-inzet bij de Eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en Sparta in de Kuip.

Reageer of discussieer mee

Vond u Duizenden demonstranten in Rotterdam tegen coronamaatregelen, sfeer is gemoedelijk nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Duizenden demonstranten in Rotterdam tegen coronamaatregelen, sfeer is gemoedelijk” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…