Duizenden mensen bij coronaprotest Rotterdam

Duizenden mensen bij coronaprotest Rotterdam

Op de Binnenrotte in Rotterdam zijn ondanks het slechte weer enkele duizenden demonstranten begonnen aan de zogenaamde Mars voor de Verbinding, een protest tegen de coronamaatregelen van de overheid.

Ondertussen legt de politie vier uur lang het werk neer, omdat het kabinet de eisen van de nieuwe politie-cao niet tegemoet wil komen. Toch zijn er enkele tientallen politieagenten om “te handhaven en toezicht te houden” bij het protest van actiegroep Nederland in Verzet.

De gemeente ging uit van 15.000 deelnemers, maar door het slechte weer zijn het er veel minder.

Reageer of discussieer mee

Vond u Duizenden mensen bij coronaprotest Rotterdam nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Duizenden mensen bij coronaprotest Rotterdam” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…