Duizenden Tsjechen protesteren in Praag tegen coronamaatregelen

Duizenden Tsjechen protesteren in Praag tegen coronamaatregelen

In de Tsjechische hoofdstad Praag hebben zich zondag duizenden mensen verzameld om te protesteren tegen de coronamaatregelen in het land. Demonstranten marcheerden met Tsjechische vlaggen vanaf het Wenceslausplein en ageerden onder andere tegen de coronapas. Eerder deze maand gingen nog duizenden demonstranten de straat op, nadat de vorige regering een vaccinatieplicht had aangekondigd.

De nieuwe regering, onder leiding van de centrum-rechtse Petr Fiala, heeft afgezien van de verplichting, die vanaf maart zou gelden voor 60-plussers, zorgmedewerkers en andere hulpverleners. De samenleving zou door een verplichting verder ‘verdeeld’ kunnen raken, aldus de premier.

De besmettingen in Tsjechië lopen op, de teller stond woensdag op ruim vijftig duizend, op een bevolking van tien miljoen mensen. Het aantal ziekenhuisopnamen ligt wel ver onder de piek van de vorige golf. Fiala’s kabinet heeft met de opkomst van de zeer besmettelijke omikronvariant besloten de isolatie- en quarantaineperiode te verkorten van zeven naar vijf dagen.

Reageer of discussieer mee

Vond u Duizenden Tsjechen protesteren in Praag tegen coronamaatregelen nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Duizenden Tsjechen protesteren in Praag tegen coronamaatregelen” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…