‘Een pumpkin spice latte? Mag ik dan uw QR-code scannen?’

‘Een pumpkin spice latte? Mag ik dan uw QR-code scannen?’

Op campus is het nog niet bij alle horecagelegenheden duidelijk wanneer je wel of geen QR-code moet laten zien. Bij het Paviljoen kun je niet plaatsnemen zonder eerst de check gedaan te hebben, terwijl dat in de Food Plaza nog verschilt per tent. Deze week moet daar duidelijkheid in komen, zegt campusondernemer Marc van Hooijdonk.

Kun je de cafés en restaurants op campus in zonder een QR-code in de CoronaCheck-app? Dat verschilt per zaak. Bij Erasmus Sport koop je overdag met gemak een broodje tonijnsalade en een kroket zonder gevraagd te worden naar een QR-code. Vanaf vijf uur wordt daar wel op gecontroleerd. Bij The New Fork in de Food Plaza is er nog geen sprake van controle. “Wij hadden begrepen dat de universiteit dat in orde zou maken. We hebben er verder nog niets over gehoord”, vertelt een werknemer.

Bij Sohmi maken ze onderscheid tussen de tafels die binnen de kaders van het restaurant vallen en de banken die in het midden van de Food Plaza staan. “Wij gaan vanaf vandaag de QR-codes controleren als mensen hier bij ons willen eten. Maar als zij een portie willen meenemen of als zij in het midden van de plaza willen eten, hoeven we geen controle te doen”, zegt de kok.

Reageer of discussieer mee

Vond u ‘Een pumpkin spice latte? Mag ik dan uw QR-code scannen?’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “‘Een pumpkin spice latte? Mag ik dan uw QR-code scannen?’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…