Eerste toestellen bootcamproute Haaksbergen staan er, maar sporten kan nog even niet

Eerste toestellen bootcamproute Haaksbergen staan er, maar sporten kan nog even niet

De aanleg van de bootcamproute op het Scholtenhagen is begonnen. De eerste toestellen zijn al gereed. „Maar ze kunnen nog niet gebruikt worden. Er hangt een lint omheen. Eind deze maand is de bootcamproute gereed”, zegt Andrea Hofsté van atletiekclub AVH.

Er wordt gewerkt op het Scholtenhagen aan de bootcamproute. Zijn er al toestellen klaar?

„Ja, de eersten zijn gereed. Het eerste toestel staat tussen AVH en Haackey. Op die plek staan twee toestellen. In totaal zijn er twaalf plekken op de route, met negentien toestellen. Op de eerste plek staan rekstokken en een kleine klimwand. Die zijn pas klaar. Verderop staat ook nog een klimwand en bij de schaatsbaan komen evenwichtsbalken te staan. Ze zijn vorige week begonnen met de werkzaamheden en eind deze maand moet alles gereed zijn.”

Maar sporten kan nu nog niet?

„Nee, de toestellen kunnen nog niet gebruikt worden. Er moeten bijvoorbeeld nog houtsnippers gelegd worden. Er hangt daarom ook een lint omheen.”

Wanneer wordt de bootcamproute geopend?

„Dat weten we nog niet vanwege de coronamaatregelen. Een online opening doen we niet. Dat is niet aantrekkelijk. Zo gauw het kan, volgt een opening.”

Hoe zit het met al die borden op de route?

„Bij elk toestel staat een naambord van de sponsor. Daarnaast komen er twee grote informatieborden. Die worden bij de bergingsvijver en het beginpunt van de bootcamproute geplaatst. Dat is bij AVH. Op die informatieborden staat een overzicht van de route.”

Jullie geven op een bijzondere manier uitleg hoe de oefeningen gedaan kunnen worden…

„Ja, bij de borden kunnen de deelnemers de QR-code scannen. Dan zien ze een informatiefilmpje waarop te zien is hoe de oefening gedaan kan worden. Dat filmpje moeten we nog maken. Dat kan pas alle toestellen klaar zijn voor gebruik.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Eerste toestellen bootcamproute Haaksbergen staan er, maar sporten kan nog even niet nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Eerste toestellen bootcamproute Haaksbergen staan er, maar sporten kan nog even niet” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…