Engeland schaft thuisisolatie af voor mensen met corona

Engeland schaft thuisisolatie af voor mensen met corona

In Engeland hoeven mensen met corona vanaf volgende week niet meer in zelfisolatie, zo heeft de regering aangekondigd. Als onderdeel van een plan voor “leven met COVID-19” wordt waarschijnlijk ook het testen op corona beëindigd, schrijven AP en The Guardian.

Premier Boris Johnson wil de mensen in zijn land in staat stellen om zichzelf “te beschermen tegen besmetting, zonder dat hun vrijheden worden ingeperkt”. Naar verwachting presenteert hij maandag de details van het plan in het parlement.

“Ik zeg niet dat we het zekere voor het onzekere moeten nemen, maar dit is het moment waarop iedereen zijn vertrouwen moet terugkrijgen”, zei Johnson tegen de BBC in een interview dat zondag is uitgezonden. Het is ook tijd dat iedereen terugkeert naar zijn werkplek, vindt de Britse premier.

Reageer of discussieer mee

Vond u Engeland schaft thuisisolatie af voor mensen met corona nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Engeland schaft thuisisolatie af voor mensen met corona” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…