ESA-medewerkers weer meer naar kantoor, maar niet zonder QR-code

ESA-medewerkers weer meer naar kantoor, maar niet zonder QR-code

Ook medewerkers van ESA, European Space Agency, gaan weer meer naar kantoor. Maar in totaal mogen er niet meer dan 30 tot 40 procent van het totale aantal werknemers tegelijkertijd aanwezig zijn. De overige werknemers blijven vanuit huis werken.

ESA maakt vanaf 15 oktober jongstleden gebruik van de COVID Green Pass, oftewel, de QR-code waarmee kan worden aangetoond dat iemand recent negatief is getest, recent is hersteld van COVID-19 of volledig is gevaccineerd. Voordat medewerkers het terrein mogen betreden, moeten ze de QR-code laten zien. Dit geldt ook voor alle bezoekers.

Reageer of discussieer mee

Vond u ESA-medewerkers weer meer naar kantoor, maar niet zonder QR-code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “ESA-medewerkers weer meer naar kantoor, maar niet zonder QR-code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…