Even naar een oefenwedstrijd van Heracles, eerst door de strenge coronacheck

Even naar een oefenwedstrijd van Heracles, eerst door de strenge coronacheck

Het stadion is open, publiek is weer welkom en het oefenprogramma telt liefst negen thuisduels op Erve Asito. Heraclesfans kunnen deze zomer hun hart ophalen. Maar een ticket of seizoenkaart volstaat niet. Geen test- of vaccinatiebewijs? Dan kom je er niet in. Donderdagmiddag 13.00 uur. Het is geen logisch moment om naar een voetbalwedstrijd te gaan. Toch trotseren een paar honderd liefhebbers rond het middaguur de regen om koers te zetten richting het Almelose stadion. Na Sparta (1-2) en Go Ahead Eagles (1-0) is SV Rödinghausen (2-1) te gast, een club uit de Duitse Regionalliga. De derde van dertien oefenduels deze zomer, waarvan negen op Erve Asito. Keuze in overvloed.

Maar corona beheerst nog altijd de protocollen in en rond het stadion. En dat zorgt voor een rem op de publieke toeloop. Voordat de bezoekers hun seizoenkaart of wedstrijdticket door de scan mogen halen om de tribunes op te zoeken is er namelijk een strenge covidcheck.

Alleen met een negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud, een geldig vaccinatiepaspoort, een QR-code of een bewijs dat je corona hebt gehad mag je verder lopen. Tenminste, als je ook nog een identiteitsbewijs kunt laten zien. Zo niet, ook dan gaat het feest niet door.

„Lastig voor de mensen, niet iedereen vindt het prettig maar het loopt prima”, zegt steward Stan Samyn bij de enige publieke toegang. „Iedereen is gewend om met zijn kaartje in de hand door te lopen. Zeker bij oefenduels. Maar we moeten streng zijn.”

Sommige bezoekers moeten noodgedwongen rechtsomkeert maken. Zoals Paul Salakory, die zijn vaccinatiebewijs is vergeten. „Ik woon vlak bij het stadion dus ik heb het even snel opgehaald. Geen probleem voor mij. Ik snap heel goed dat ze geen uitzonderingen kunnen maken.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Even naar een oefenwedstrijd van Heracles, eerst door de strenge coronacheck nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Even naar een oefenwedstrijd van Heracles, eerst door de strenge coronacheck” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…