Expositie over huiselijk geweld in Venloos park

Expositie over huiselijk geweld in Venloos park

In het Julianapark in Venlo start woensdag de buitenexpositie Wij… doorbreken de cirkel van geweld. Daarin staan 29 portretten van slachtoffers van huiselijk geweld centraal. De expositie van Stichting Open Mind is bedoeld om huiselijk geweld en kindermishandeling beter bespreekbaar te maken.

De expositie bestaat uit 29 portretten waarop zowel slachtoffers als hun helpers te zien zijn. Met behulp van een QR-code kun je het indringende verhaal van deze personen lezen. Zo wordt duidelijk hoe deze mensen met steun in de rug van iemand anders de cirkel van geweld hebben doorbroken.

De tentoonstelling is op 12 november 2020 begonnen in Rotterdam. Sindsdien hebben de portretten op zeven plaatsen in verschillende provincies gestaan. Vanaf 12 mei zijn ze te zien in het Julianapark in Venlo.

De expositie duurt tot en met 3 juni.

Reageer of discussieer mee

Vond u Expositie over huiselijk geweld in Venloos park nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Expositie over huiselijk geweld in Venloos park” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…