Extra geld voor Groningse cultuursector vanwege corona qr code

Extra geld voor Groningse cultuursector vanwege corona qr code

De gemeente Groningen trekt 2,25 miljoen euro uit om de culturele sector te steunen vanwege de gevolgen van de coronapandemie.

‘Het is nog altijd nodig, omdat ze de afgelopen maanden vaak niet open hebben kunnen gaan. Theaters en andere cultuurinstellingen hebben inkomstenverlies geleden, en hebben recht op herstel’, zegt wethouder Berndt Benjamins (D66).

Het geld, dat afkomstig is van het Rijk, wordt verdeeld over verschillende instellingen. Zo krijgen SPOT (waar de stadsschouwburg en de Oosterpoort onder vallen), Forum Groningen, het Groninger Museum, Vera en Simplon samen 400.000 euro.

Hopelijk de laatste keer

Verschillende lokale instellingen, waaronder het Museum aan de A en het Noordpool Orkest, krijgen samen 500.000 euro als coronacompensatie. Voor de amateurkunst is 150.000 euro beschikbaar.
Wethouder Benjamins hoopt dat het de laatste keer is dat hij de culturele instellingen vanwege corona financieel te hulp moet schieten. ‘Corona wordt volgens het kabinet ook zo langzamerhand een ondernemersrisico, in elk geval als het gaat om de omikronvariant van het virus. Dus misschien is dit inderdaad wel de laatste keer.’

Reageer of discussieer mee

Vond u Extra geld voor Groningse cultuursector vanwege corona qr code nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Extra geld voor Groningse cultuursector vanwege corona qr code” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…