Fietsroute “RONDJE NEEDE” met de bezienswaardigheden in een QR code.

Fietsroute “RONDJE NEEDE” met de bezienswaardigheden in een QR code.

Deze vernieuwde gemarkeerde fietsroute geeft u als fietser meer informatie over de prachtige bezienswaardigheden tijdens de route middels een te scannen QR code.

De route start en eindigt bij de winkel van TIP/VVV Neede aan de Oudestraat 52C. Afstand ca. 35 km.

Zoals de naam van de route al aangeeft, fietst u door het prachtige coulissen landschap rondom Neede. U komt langs verschillende bezienswaardigheden zoals De Grote Kerk, Het A.J.G Ter Weemepark Havezate de Kamp, De Needse Berg, de Natuurobservatietoren , Natuurgebied Het Achterveld, Villa De Mariahoeve , de buurtschappen Lochuizen, Noordijk en Rietmolen .

Er zijn verschillende rustplekken onderweg. De fietsroute is te koop bij TIP/VVV Neede. Naast deze route verkopen we ook de unieke Knabbelzak -, wandel-, fiets – , Hap trap-, Hap stap, High Tea routes, Kom gerust informeren naar de mogelijkheden voor een culinair arrangement met familie, vrienden of bedrijfsuitjes.

Reageer of discussieer mee

Vond u Fietsroute “RONDJE NEEDE” met de bezienswaardigheden in een QR code. nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Fietsroute “RONDJE NEEDE” met de bezienswaardigheden in een QR code.” mag u delen met anderen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…