Geen carnaval in Doldorp, coronaregels maken feest in Westervoort onmogelijk

Geen carnaval in Doldorp, coronaregels maken feest in Westervoort onmogelijk

WESTERVOORT – Hoewel de Dolbotters in de startblokken stonden om dit jaar weer een groots carnaval te vieren in hun Doldorp, hebben ze toch moeten besluiten de festiviteiten af te gelasten. ‘Met de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk’, schrijft de vereniging.

Het probleem zit hem voor de carnavalisten vooral in de verplichte zitplaatsen, de 1,5 meter afstand en de eindtijd van 22.00 uur. ‘Na intensief overleg met de eigenaar van Zalencentrum Wieleman is besloten dat we met deze regels niet het carnaval kunnen organiseren zoals wij dat gewend zijn.’

Eerder maakte de vereniging al bekend dat de optocht niet door zou gaan. Voor Westervoort betekende dit dat er voor het derde jaar op rij geen wagens door Doldorp zouden trekken. In 2021 was het ook corona dat roet in het eten gooide. Een jaar eerder, in 2020, zorgden harde windstoten ervoor dat het onverantwoord was om met de praalwagens de weg op te gaan.

Jeugdpronkzitting op uitnodiging

Wat dit jaar niet afgelast wordt, is de Jeugdpronkzitting in Doldorp. Deze zal in aangepaste vorm plaatsvinden op zondag 20 februari 2022 om 14.11 uur in zalencentrum Wieleman. De vereniging verwacht dat ze hiervoor met uitnodigingen moeten gaan werken. Maar dat is op dit moment nog niet bekend.

Westervoort staat niet alleen in haar beslissing. Ook andere Liemerse carnavalsverenigingen hebben aangegeven dit jaar geen feest te vieren vanwege corona.

Reageer of discussieer mee

Vond u Geen carnaval in Doldorp, coronaregels maken feest in Westervoort onmogelijk nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Geen carnaval in Doldorp, coronaregels maken feest in Westervoort onmogelijk” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…