Géén groen vinkje meer voor Femke en half miljoen anderen: ‘Niet blij, maar het is zo’

Géén groen vinkje meer voor Femke en half miljoen anderen: ‘Niet blij, maar het is zo’

Voor een half miljoen mensen zal vandaag de CoronaCheck-app geen nieuwe QR-code meer geven, ze verliezen hun groene vinkje. Omdat ze niet geboosterd zijn, omdat hun immuniteit na een doorgemaakte besmetting vervalt of vanwege een andere reden.

“Ik heb er zondag aan gedacht nog één keer uit eten te gaan, maar toen stond mijn man al te koken”, vertelt Femke Richter (53). Ze is niet gevaccineerd, maar heeft vorig jaar corona gehad.

Nadat ze daarvan hersteld was, kreeg ze een QR-code. Die zou eerst een half jaar geldig zijn, later veranderde het beleid en werd het een jaar. “Maar dat beleid is weer teruggedraaid en nu verlies ik morgen alsnog mijn QR-code”, vertelt Femke.

Reageer of discussieer mee

Vond u Géén groen vinkje meer voor Femke en half miljoen anderen: ‘Niet blij, maar het is zo’ nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Géén groen vinkje meer voor Femke en half miljoen anderen: ‘Niet blij, maar het is zo’” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…