Geen polsbandje als QR-alternatief voor Almeerse horeca

Geen polsbandje als QR-alternatief voor Almeerse horeca

De Almeerse horeca zegt dat er geen behoefte is aan de invoering van een polsbandje als alternatief voor de QR-code uit de CoronaCheck-app. In verschillende steden kan de code bij een centrale controlepost worden getoond, waarna je een bandje om de pols krijgt. De app hoeft vervolgens niet meer bij elke voordeur erbij gepakt te worden.

Het idee is door de gemeente besproken met de ondernemersverenigingen in Stad, Buiten en Haven. Die hebben aangegeven er voor Almere weinig meerwaarde in te zien, zo vertelde wethouder Hilde van Garderen donderdagavond op de Politieke Markt. De VVD en PvdA vroegen zich namelijk af of het polsbandje ook hier een handig hulpmiddel is.

In Almere zijn weinig plekken waar veel horecazaken vlak naast elkaar zitten, zo vertelde de wethouder. Dat maakt de meerwaarde van een polsbandje dan ook niet zo groot. “In het zuiden van het land hebben ze vaak straatjes waar alle cafés zich bevinden. Daar is het hartstikke leuk is om van het ene naar het andere café te hoppen. Dat is eigenlijk niet het geval in Almere.”

De Almeerse horeca zegt wel blij te zijn met de inzet van stewards die ondernemers kunnen helpen bij het scannen van de QR-code.

Reageer of discussieer mee

Vond u Geen polsbandje als QR-alternatief voor Almeerse horeca nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Geen polsbandje als QR-alternatief voor Almeerse horeca” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…