Geen QR-code? Bel de eigen GGD

Geen QR-code? Bel de eigen GGD

De meeste volledig gevaccineerden hebben nu wel een QR-code, maar een kleine groep niet. En die hebben veelvuldig gereageerd op het artikel dat eerder deze week over het onderwerp is gepubliceerd. Sommige van hen komen ook met tips. De app deleten en opnieuw downloaden is er een van. ,,Dat was een tip van een medewerker na de zoveelste melding”, reageert Mariëtte Corstens. Zij en haar man waren in Helmond geprikt, maar haar echtgenoot kon geen code aanmaken, die toegang verleent tot sommige evenementen en vaak noodzakelijk is bij een buitenlandse reis. ,,Achter de schermen is er wel aan dit probleem gewerkt blijkbaar, maar weinigen weten dat de verbetering alleen op deze manier te verkrijgen is.”

Volgens sommigen is het daarbij belangrijk om minstens 24 uur te wachten met het op de telefoon zetten van de app én de helpdesk te vragen om een reset van de gegevens. Maar dat werkt lang niet bij iedereen. ,,Ik heb de eerste twee weken van mijn vakantie uiteindelijk verkloot door te blijven denken dat het daarmee wel goed zou komen”, schrijft Bart van der Veer. ,,Ook een bezoek aan het GGD punt in de sporthal met een 1-op-1 bezoek achter de vaccinatie computer en inzage en reset van mijn gegevens: geen resultaat.”

Volgens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een reset geen zin wanneer de gegevens in de GGD-database niet op orde zijn. De tip is dan om eerst met de eigen GGD te bellen, zoals Samantha Peeters uit Helmond deed. ,,Ik heb GGD Brabant-Zuidoost direct gebeld en toen was het in een dag opgelost. Via de normale hulplijn die je eigenlijk moet bellen kreeg ik dit niet voor elkaar.”

Reageer of discussieer mee

Vond u Geen QR-code? Bel de eigen GGD nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Geen QR-code? Bel de eigen GGD” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…