Geen QR-code en geen mondkapje: bij deze ondernemers in Bussum is iedereen welkom

Geen QR-code en geen mondkapje: bij deze ondernemers in Bussum is iedereen welkom

Hoewel de maatregelen sinds deze week weer iets zijn versoepeld, is het tonen van een coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje nog altijd op veel plekken verplicht. Dit tot grote frustratie van sommige ondernemers, die weinig heil zien in het nut van de geldende maatregelen. Hun deuren staan dan ook open voor iedereen.

“Je hoeft alleen jezelf mee te nemen om hier binnen te komen”, stelt Evelien Stricker resoluut. De eigenaresse van een lunchroom in Bussum laat iedereen zonder QR-code binnen en gasten hoeven er ook geen mondkapje te dragen. “Ik zou me best aan de regels willen houden, maar dan moeten die regels terecht zijn”, legt Evelien uit aan Hart van Nederland.

‘Nu ben ik de lul!’

Ze noemt een voorbeeld: “Ik heb nu vier personeelsleden thuis gehad die niet ziek waren. Maar”, ze telt op haar vingers, “omdat moeder, zus, broer en kindje positief getest waren. Mijn ziekteverzuim was nul en nu ben ik de lul!” Haar ongehoorzaamheid leverde Evelien al meerdere boetes op, maar die weigert ze te betalen. “Ik heb 31 jaar samen met mijn partner dit bedrijf. En dat gaat nu na twee jaar gewoon naar de klote door dit soort idiote maatregelen en dat laat ik niet toe!”

Reageer of discussieer mee

Vond u Geen QR-code en geen mondkapje: bij deze ondernemers in Bussum is iedereen welkom nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “Geen QR-code en geen mondkapje: bij deze ondernemers in Bussum is iedereen welkom” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…