GGD-priklocatie in Heerlen belaagd

GGD-priklocatie in Heerlen belaagd

Een GGD-priklocatie in Heerlen is belaagd door tegenstanders van de coronamaatregelen. Daarover bericht 1Limburg. Tijdens het incident ontstond er een hevige discussie met verschillende GGD-medewerkers en er was ook een handgemeen.

“Wij accepteren het niet dat op onze locaties medewerkers worden geprovoceerd en geïntimideerd en staan als één man achter hen!”, laat de GGD aan 1LImburg weten.

Reageer of discussieer mee

Vond u GGD-priklocatie in Heerlen belaagd nu een leuk artikel laat het hier weten. Wij doen onze uiterste best om nuttige informatie te verzamelen. Dit artikel “GGD-priklocatie in Heerlen belaagd” mag u delen met anderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Wist u dit?

Een QR code maken is gemakkelijk snel en simpel. Een QR code is handig voor de horeca, zo kan men op afstand bestellen. Een QR code is handig om kleine betalingen te ontvangen na scannen van een QR code. Er zijn zo veel meer toepassingen te vinden op deze website waar een QR code handig voor zou zijn.

Hoe QR-codes de naamsbekendheid vergroten
Merkbekendheid is uiterst belangrijk voor bedrijven om hun eerste connecties met klanten te leggen en de waarde van hun merk te begrijpen. Door een sterke merkidentiteit op te bouwen en deze te gebruiken om de bekendheid van uw merk te vergroten, zullen uw producten en diensten zichzelf uiteindelijk op de markt brengen – allemaal dankzij de erkenning die uw merk heeft verdiend. Lees verder…